top of page

Bij Bottelarij Drenthe BV worden de transporten uitsluitend uitgevoerd met schone Euro 6 motoren. Al onze opleggers zijn geschikt om een lading van 1248 flessen (in 156 OP-Crates) per transport te vervoeren. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en beschikken over de juiste vakkennis. 

 

Tevens moeten de chauffeurs een Verklaring Omtrent Gedrag kunnen overleggen. Voor elke opdracht worden de chauffeurs geïnstrueerd en van de benodigde documentatie voorzien, voorts wordt er per klant nog gekeken of er aan specifieke wensen moet worden voldaan.

Uw goederen worden afgeleverd in uw pand zelf op een dag en tijdstip (tot een half uur nauwkeurig) dat u dat wenst, indien gewenst zonder meerkosten zelfs voor of na kantoortijden. Onze logistieke dienst is  betrouwbaar en flexibel en gemaakte afspraken worden altijd door ons nagekomen.  Op al onze logistieke diensten zijn de AVR en CMR van toepassing:.

Ook kunnen we indien gewenst de complete distributie van flessen, bekers en watercoolers aan uw klanten in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel vanuit onze locatie in 2e Exloërmond voor u verzorgen, inclusief het retour halen en administreren van lege flessen.

Kortom uw goederen zijn bij ons in betrouwbare en veilige handen.

Hilgen-BD.jpg
bottom of page